Εναρκτήρια Συνάντηση "Digital Greece 2020"

Την πρώτη τους κοινή συνεδρίαση είχαν χθες Τετάρτη 3 Νοεμβρίου η Οργανωτική Επιτροπή, η Επιτροπή Στρατηγικής, οι Συντονιστές και οι Τεχνικοί Υπεύθυνοι των Ομάδων Εργασίας στα γραφεία της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Στόχος της συνεδρίασης αυτής ήταν η ενημέρωση, ο συντονισμός των εργασιών του Φόρουμ για την Ψηφιακή Ελλάδα 2020 και ο πρώτος σχεδιασμός άμεσων δράσεων.
Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων καθ. κ. Σ. Κάτσικας, ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Δρ. Λ. Κανέλλος καθώς επίσης και ο ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Θ. Καρούνος. Αμέσως μετά τις τοποθετήσεις των συντονιστών έγινε ανοιχτή συζήτηση με όλους τους συμμετέχοντες σχετικά με τις προκλήσεις, τις δυσκολίες και τις προτεραιότητες του Φόρουμ για την Ψηφιακή Ελλάδα. Η Οργανωτική Επιτροπή σημείωσε τις όλες παρατηρήσεις που έγιναν τις οποίες θα μελετήσει άμεσα.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την εναρκτήρια συνάντηση του Digital Greece  μπορείτε να βρείτε στο http://www.digitalgreece2020.gr/archives/130 ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο της συνάντησης στο κανάλι του adsl.gr στο youtube:  http://www.youtube.com/user/ADSLgr